Bílá 143 | 739 15 Bílá v Beskydech | Recepce +420 725 222 113 | Rezervace +420 778 472 974

Aktuality

19 Lis

SACHASPORT SKIALP SPRINT – 8.12. 2018 15:15 – 21:00

III. ROČNÍK SACHASPORT SKIALP SPRINT

Charakteristika:
Podvečerní skitouringový hobby závod start-cíl pro širokou veřejnost

Místo:
RESORT BÍLÁ | BESKYDY

Termín:
Sobota 8. prosince 2018

Trať (předpokládaná):
Start závodu je u dolní stanice sedačkové lanovky ZBOJNÍK. Závodníci vyběhnou s pásy na lyžích severní MODROU sjezdovku k horní stanici lanovky, zde sejmou pásy a po vyznačené trase na lesní cestě a červené sjezdovce se vrátí do místa startu. Zde znovu navléknou pásy na lyže a absolvují další kolo, na jehož konci je čeká CÍL.

Délka trasy cca 4 km, převýšení 600 m

Čas startu: 15:15 hodin – HROMADNÝ START
Časomíra: Každý účastník obdrží při prezenci 1 čip proti záloze 300 Kč. Připravte si, prosím, tuto částku přesně. Čipy se upevňují na zápěstí.

KATEGORIE   –   POZOR PŘI REGISTRACI!!!  Protože závody se konají v roce 2018 i 2019, určil organizátor, že kategorii Vám registrační systém nastaví podle věku, který dosáhnete v roce 2019!!!  A to i v případě, že se zúčastníte jen SACHASPORT SKIALP SPRINT na Bílé v roce 2018. 

Registrace na místě:
8. prosince od 12:00 do 14:30 hod. Po tomto čase není účast v závodě možná. Místo registrace – konferenční sál hotelu BAUER (vlevo od recepce)

Prezence:
8. prosince od 12:00 do 15:00 hodMísto prezence – konferenční sál hotelu BAUER (vlevo od recepce)

Každý účastník obdrží při prezenci čip proti záloze 300 Kč. Připravte si, prosím, tuto částku přesně. Čipy se vrací v místě registrace – konferenčním sále hotelu BAUER.

Značení tratě:
Trať závodu bude vyznačena červenými cyklistickými blikačkami a reflexními odrazkami. Závodník je povinen se na trati pohybovat tak, aby měl v při výstupu blikačky vždy po levé ruce!!

Startovní čísla:
Každý závodník je povinen být viditelně označen startovním číslem, které obdrží od pořadatele při prezenci.

Startovné:
Platí se převodem nebo v den závodu na místě, při prezenci. Za zaplacenou se přihláška považuje po připsání platby a rozhodující pro výši startovného je datum připsání na náš účet.

Upozornění pro hodnocení seriálu AUTOCONT SKIALP KORUNA BESKYD:

Každý startující je automaticky zahrnut do hodnocení seriálu AUTOCONT SKIALP KORUNA BESKYD, bez ohledu na to, kolik závodů absolvoval. Rozhodující je celkový součet bodů za umístění.

Nepříznivé počasí:
V případě nedostatku sněhu se závod poběží. Závodníci si mohou lyže připevnit na batoh a dále si mohou vybrat, v jaké obuvi poběží – skialpinistická bota není v tomto případě podmínkou. Organizátoři budou včas před závodem informovat na těchto stránkách o stavu závodní tratě.

Pořadatel si vyhrazuje právo závod zrušit bez náhrady v případě, že Horská služba vyhodnotí povětrnostní podmínky jako život ohrožující a závod z těchto důvodů zastaví.

Povinná výbava: skialpový lyžařský set (lyže, pásy, boty, hole), funkční čelová svítilna.
Doporučená výbava: přilba, nabitý mobilní telefon.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..